Webdesign i Aarhus der skaber tillid og kunder

Vi skaber fantastiske webdesigns, der rammer målgruppen strategisk og formidler både budskab og værdier på effektiv vis.

Kontakt os

Sådan fungerer vores designproces

Brainstorming

1. Brainstorming

Sammen bliver vi enige om, hvad projektet indebærer. Vi lytter til dig og kommer med vores inputs, så vi kan komme frem til en skarp løsning.

Udvikling af webdesign

2. Udvikling

Udviklingsprocessen starter – og du er konstant medspiller på sidelinjen. Løbende respons begge veje sikrer, at vi ender ud med det rigtige produkt.

Finjustering af idéer

3. Finjustering

Webdesignet er i sin grundstruktur på plads. Nu tager vi de perfektioniske briller på og går helt ned i de fine detaljer. Eventuelle idéer afprøves og indføres.

Er du klar til en online makeover?

Begynd her

Webdesign

Skab tillid og autoritet

Det perfekte webdesign kan mere end at se godt ud.

De bedste webdesigns formår at formidle firmaets målsætninger og kerneværdier, samt at sætte brugeren i centrum.

Når vi laver webdesign, dykker vi ned i dit brand, så resultatet bliver både personligt og identificerbart.

Vi ligger tanke bag alle designvalg, vi foretager, og analyserer hvordan det passer med din virksomhedsprofil.

Slutresultatet – en hjemmeside, der ikke blot er æstetisk og brugervenlig, men som også knytter et bånd til brugeren og skaber tillid.


Responsivt mobile-first webdesign

Responsivt mobile-first design

I den moderne æra er essentielt, at ens hjemmeside spiller maks på alle platforme.

Omkring 50% af al trafik på internettet, kommer fra mobile enheder. Vores webdesigns er af denne grund altid designet mobile-first.

Uanset skærmstørrelse og browser står vores webdesigns knivskarpt. Vi lover lynhurtig loadtid og vi følger altid bedste praksis.

Brugervenlighed er altid i fokus hos os. Grundet intuitivt, behageligt og logisk design, er det altid nemt at navigere på vores sider – om man er et computergeni eller ej.

Øg dine konverteringer på alle platforme med vores fuldt ud responsive webdesigns.

– Vi udvikler også gerne mobilversioner til allerede eksisterende webdesigns.

Responsivt mobile-first webdesign

Framework til webdesign

Udvikling til alle systemer

Vi står klar til at føre dit projekt i mål, hvad enten du skal have udviklet webdesign til WordPress, Joomla, Shopify, Magento eller fra bunden.

Vi har tusindvis af timers erfaring med de mest populære CMS-systemer. Uanset om du mangler et nyt design til din WordPress hjemmeside eller Shopify webshop, er vi knivskarpe på tasterne.

Hos HaxholmWeb i Aarhus kender systemerne ud og ind, hvilket gør at vi kan løse opgaven både hurtigt og effektivt.

Vores intuitive designløsninger holder hele vejen – Vi gør det simpelt at justere og ændre i indhold. Det er slut med at betale dyre domme for at få rettet små ting løbende.

Skulle du ønske et råt kodet design eller til et knapt så kendt CMS-system, så hiv fat i os. Vi elsker nye og anderledes opgaver så lad os tage en snak.


Webdesign med rød tråd

Lynhurtigt design med rød tråd

Et af de vigtigste elementer i et webdesign er dets hastighed.

Både når det gælder kundefastholdelse, konverteringer og søgemaskineoptimering, er det altafgørende at have en hurtig loadtid.

Vi ligger stort fokus på hastigheden, og det afspejles også i vores designvalg. Vi tager kloge træk, der både gavner det visuelle udtryk og loadtiden.

Vi hjælper jer med at holde en klar rød tråd gennem hele jeres online markedsføring. Det er essentielt for at skabe kundetillid såvel som for at blive husket.

Om det er på de sociale medier, jeres hjemmeside eller med et nyt logo, hjælper vi jer med at skabe et gennemgående visuelt udtryk på alle linjer.

Den røde tråd er en inkubator for at skabe kunderelationer. Den skaber et gennemgående udtryk for jeres visioner og mål, hvilket giver kunder et klart indtryk af, hvem i er og hvad i kan.

Webdesign med rød tråd

Lad os tage en snak om dit projekt

Begynd her