SEO bureau i Aarhus der skaber resultater

Vi går altid realistisk til opgaven. Sammen tager vi en snak om dine mål og derfra ligger vi en solid gameplan.

Kontakt os

Søgemaskineoptimering for profit

Bliv #1 på Google

Søgemaskineoptimering er en kunst, vi mestrer.

Hos HaxholmWeb i Aarhus tænker vi langsigtet – derfor målretter vi os altid efter at skabe organiske topplaceringer på Google.

I stedet for at betale for klik (PPC), opnår vi gratis trafik ved at udføre organisk søgemaskineoptimering.

Google’s algoritmer opdateres konstant og der er rift om pladserne – netop derfor har du brug for os.

Glem alt om at kaste dine penge efter dyre AdWords-kampagner. Vi skaber resultater, der holder.


Kundevækst og tiltrækning

Flere kunder, mere vækst

Der er rift om kunderne. Hvis du vil have dem, skal du stå stærkere end din konkurrent.

Det gælder ikke kun om at have den bedste pris eller service. Synlighed er altafgørende, hvis du vil udvide din kundebase.

Ligger du #1 for et søgeord, opnår du omkring 30% af trafikken. Ligger du #9 falder andelen til sølle 1.5%.

For at maksimere din vækst, er det essentielt at komme først på Google – ellers havner kunderne hos din konkurrent.

Med vores SEO sikrer du dig solide resultater, der danner grundlag for langvarig vækst i dit firma.

Kundevækst og tiltrækning

Klar til en SEO-overhaling?

Begynd her

Vores SEO strategi

Når man vil skabe resultater med SEO, er det afgørende at have en skarp slagplan.


Forretningsmål

1. Vi snakker om dine mål

For at kunne opnå de resultater, som du ønsker, er det vigtigt at vi identificerer dine mål. Ønsker du mere trafik i et konkurrencepræget felt? Stræber du efter lokale rangeringer på Google?

Vi kender markedet, så vi byder ind med vores know-how og forslag til hvad, vi mener, der kan vækste din virksomhed i SEO-øjemed.

Forretningsplan og Analyse

2. Dybdegående SEO-analyse begynder

Vi analyserer din hjemmeside og backlinkprofil fra top til tå. Vi vender og drejer enhver sten, og identificerer alle de mangler, der skal rettes op på, så du står stærkt til næste skridt.

Vi benytter professionelle værktøjer som Ahrefs og Mangools til at gennemsøge tonsvis af relevant data om din hjemmeside. Hvad ranker du allerede for? Hvilke søgetermer får du trafik fra? Hvilke rangeringer kan vi nemt forbedre?

Næstefter identificerer vi dine konkurrenter. De er vores modspillere, så derfor er det essentielt at vi konstant sammenligner os med dem, og kigger på, hvad de gør bedre, så vi kan gøre dem kunsten efter.

Søgemaskineoptimering

3. On-Page SEO

Inden vi begynder at bygge links, er det essentielt, at din On-Page SEO spiller 100%. Vi trykker på knapperne og tweaker din hjemmeside, så den lever op til Googles ønsker.

En stor del af vores On-Page SEO går med at optimere indholdet, så det understøtter de mest profitable søgeord i dit forretningsfelt. Vi arbejder efter filosofien Content is King.

Vi hastighedsoptimerer din side og – såfremt der er mangler – gør vi din hjemmeside fuldkommen mobilvenlig. Disse optimeringer, i sammenspil med forbedret indhold, sikrer lavere afvisningsprocent (bounce rate) af dine besøgende og sørger for at de bliver på din side længere. Det er noget, Google er helt vilde med – og det afspejles selvfølgelig i dine rangeringer.

SEO Link Building

4. Link Building

Link Building er muligvis det vigtigste skridt i strategien. Når din On-Page står skarpt, er vi for alvor klar til at jagte topplaceringerne i søgemaskinerne. Backlink-processen afhænger af dine konkurrenter og de mål, vi tidligere er blevet enige om.

Hos HaxholmWeb stræber vi efter langsigtede, organiske resultater. Det præger vores link building stærkt præg af. Vi bygger en naturlig og alsidig backlinkprofil med kvalitet i højsædet. Glem alt om autogenererede links, der riskirerer at skade dine rangeringer. Kvalitet slår kvantitet, når man ønsker langsigtet succes med SEO.

Denne proces tager tid. Det tager tid at udføre og det tager tid at se resultater. Med hjælp fra professionelle værtkøjer, sørger vi for konstant at holde øje med dine placeringer på Google samt at give dig detaljerede rapporter af vores fremskridt.

Du kan følge med fra sidelinjen med fuld gennemsigtighed, mens vi fører opgaven i mål.

Succesfuld Forretning

5. Opfølgning og resultatsporing

Søgemaskinerne er i konstant forandring. Derfor er det vigtigt ikke blot at læne sig tilbage i sofaen, bare fordi man ligger nummer et. Grundet eventuelle algoritmeforandringer og konkurrenter, bør man løbende udvide sin linkprofil.

Vi sporer dagligt resultaterne af vores link building, så vi ved, hvordan din side bevæger sig i søgemaskinepositionerne. Vi følger op på projektet ud fra de resultater, vi ser.

Det kan være din side lige mangler et sidste skub på et søgeord, eller at en konkurrent overhaler dig tre måneder frem. Det kunne også ske, at resultaterne viser nye muligheder for at optimere og hente yderligere trafik.

SEO er et langsigtet game. Man må løbende tilpasse sig og lave ændringer. Her står vi klar, når det bliver tid til SEO igen.

Lad os tage en snak om dit projekt

Begynd her